Promoció

Oculus Rift + Experiencia en E3

Oculus Rift és un casc de realitat virtual que el desenvolupen Oculus VR . Durant el seu període com a companyia independent, Oculus VR ha invertit 91 milions de dòlars per al desenvolupament de Oculus Rift.

Si estàs interessat en l'oferta, hauràs de comprar el producte i introduir el codi de promoció: OCULUSARK i aniràs a la pròxima conferència E3. 

* Codi de producte: 08545898

* Oferta vàlida fins a 10/06/2016

 

Targeta Gràfica: Quadro K6000 + Adobe Photoshop CC 

 

Les targetes gràfiques Nvidia Quadro van ser creades per dissenyadors, aquestes targetes les trobes en computadores de marca de renom quan compres una Workstation ( estació de treball ) o similar, ja que la potència gràfica d'una Nvidia Quadro destaca quan parlem de treball pesat.

La solució Quadro de Nvidia va ser dissenyat per dissenyar . I és que si ets estudiant d'alguna carrera de disseny gràfic , disseny 3D, animacions o modelatge d'objectes podràs trobar en Nvidia Quadro una solució als temps de Render per als teus projectes, la divisió Quadro de Nvidia sempre serà mes avançada que Geforce perquè Nvidia primer fa llançaments de característiques a Quadro i a l'any següent aquestes les llança a Geforce .

Si estàs interessat en l'oferta, hauràs de comprar el producte i introduir el codi de promoció: PHOTOSARK i hauràs de posar-te en contacte amb nosaltres per fer la transacció. 

* Codi de producte: 01256685

* Oferta vàlida fins a 22/06/2016

 

 

 

 

ImprimirCorreo electrónico